Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.04.2008, 21:08   #2
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Rozzelinni Podgląd Wiadomości
Witam

Mam nie typowa sytuacje z ta nagrywarką o ile jest

Otóż Nagrywarka nagrywa, widzi płyty które są nagrane inna nagrywarką u kogoś, i tu problem wszystkie nagrane płyty przez moją nagrywarkę to nie widzi własnej nagranej płyty

nagrywarka kupiona w 2005 grudzień, w czerwcu 2006 został zaktualizowany nowy bios, ponieważ nagrywarka wolno nagrywała płytę DVD 40 minut.

I nie wiem jaki to jest Problem czy to bios czy Laser odczytujący??

A nagrywałem wszystkimi rodzajami płyt, oprócz jednej bo raz dobrze nagra raz źle nagrywa, chodzi o TX Think Xtra. Za każdym razem na początku Nagrywarka nie wyłapuje i pisze "błąd poboru mocy", za 3 lub 6 razem to nagra ale czasami z błędami.
podstawowe pytanie - jakie płyty?

bo przytoczenie tu Think Xtra niczego dobrego nie wróży

aktualizacja firmware może pomóc

a co z DMA? pisałeś że wcześniej długo nagrywała..

oczywiście nie można wykluczyć, że to czas aby pogrzebać napęd..

no to tak na początek

Cytat:
Napisany przez Rozzelinni Podgląd Wiadomości
Z resztą kupują nowa nagrywarkę pod Sata, ASUS DRW-2014S1T
Prawdopodobnie najlepsza nagrywarka
że co?
a że niby kto tak powiedział? ?