Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.04.2008, 01:56   #1134
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez pops Podgląd Wiadomości
Tobie chyba płacą za dużo, wszystkie Twoje wypowiedzi ostatnio kończą się w ten sam sposób .
Nie mam powodów do narzekania, ale to nawet nie o to chodzi . Po prostu jest kilka rzeczy, o których od pewnego czasu myślałem, a że mogę sobie teraz na nie pozwolić, to czemu nie. Ale też nie rzucę się od razu wydając na lewo i prawo.

Komputer to pewnie kwestia paru miesięcy, jak uznam, że ceny części spadły do optymalnego poziomu, o rowerze na razie zbieram informację i nie wiem, kiedy - jeśli w ogóle (bo to w dużej mierze zależy od wolnego czasu, z którym ostatnio u mnie różnie) - będę kupował, a kamera to na razie bardzo wstępne oglądanie, jako że spodobał mi się opis tego modelu i chętnie dowiedziałbym się o nim czegoś więcej.

A znając siebie, wiem że do większego zakupu przygotowuję się przez kilka miesięcy, więc opinie zbieram zawczasu (na dłuuugo przed zakupem) Zresztą pewnie nie raz było to widać na forum

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post