Dyskusja: [ZDJĘCIA] HDR
Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.04.2008, 19:19   #99
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Zainteresowaliście mnie tematem

Co prawda już wcześniej nazwa HDR obiła mi się o uszy, ale jakoś nigdy nie mogłem się zebrać, żeby poczytać o tym więcej (chociaż możliwości widziałem). Wczoraj w końcu trochę poczytałem, czym to można zrobić. Czasu, żeby się pobawić już niestety nie miałem, ale kilka minut nad jednym programem sobie posiedziałem, efekty poniżej Oczywiście od razu widać, że jakość nie ta i żeby osiągnąć naprawdę dobre rezultaty trzeba się porządniej pobawić, najlepiej Photoshopem. Ale że mam tylko jakąś starszą wersję, do której instrukcji nie znalazłem, to na razie ten programik. Jak znajdę trochę więcej czasu (mam nadzieję, że w dłuższy weekend majowy) to może pobawię się dokładniej.
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
-domek.jpg   -kot02.jpg  

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post