Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.04.2008, 22:54   #347
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
@rork

hmm ja tam za specjalnie nie wymagam od kompa za dużo ważne ze da sie na nim pisać

btw. do czegoż potrzebne więcej niż 2gb ram ?

bo jeśli wszystko działa na poziomie to po co na zapas tylko marnowanie kasy
to prawda za 2x1gb 300pln no ale maja zapas nie samowity gwarancja jest dożywotnia a 2,6v jest dopuszczalne przez producenta
w przyszły weekend jak będę u kumpla postaram sie z nich jeszcze więcej wycisnąć
teraz idą jak pisałem 700(1400) 5-5-5-15

@SpeedFreaK

widzisz w tym wypadku jest gorszy i tak jest w większości

konf. z E4... lub E2... na kiepskiej MB + badziewiaty RAM (553 ew.666) gdzie moje Gail zjadają je na śniadanie )

a tak jest w większości sprzętów które ludzie składają lub kupują gotowe zestawy

i dlatego jak mam kupić drogiego i z tym sie zgodzę ze są lepsze Intela
na kiepskiej MB i Ram to wole kupić AMD z solidna MB + firmowe RAMY