Dyskusja: Zakup notebooka
Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.04.2008, 14:39   #4
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
teraz bym kupił toshibe z HD2600. Może jakoś bym ustawił żeby długo działała na baterii (downclock karty w 2D na 80Mhz ) a brzydkie głośniczki to nic w porównaniu do huczącego jak traktor wiatraka... I ta wydajność w grach.
Mądry Polak po szkodzie co...? Ale jakoś mnie to nie dziwi.. ja mam tak często..
Miało być bez bajerów ale solidnie. Jest kicha.
napiszę Ci tak mam Tośkę jak napisałem powyżej a200-206 i:
- bateria w trybie oszczędzania energii trzyma 2h - przy korzystaniu z netu na WiFi
- karta automatycznie przechodzi po odłączeniu kabla w tryb oszczędzania energii (ponoć tak jest w opcjach sterownika)

ogólnie jestem zadowolony, a opinie o baterii ... każdy się czegoś może czepić, jedni mniej inni bardziej

P.S.
moje odczucia i "testy"