Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.04.2008, 17:41   #13
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ZbigNieff Podgląd Wiadomości
Kupilem wlasnie AC Freezer PRO 7 - zobaczymy co na nim wyjdzie ;-)
Obstawiamy - ja mówię, że 7-10 stopni w dół

A z tą temeraturą to jeszcze nie jest tak źle... Ja mam E4400 i 27 stopni w idle, ale chłodzenie trochę inne... Na dołączonym do procka oscylowało w granicach 34-37 w nieźle wentylowanej obudowie. Jeśli masz przeciętną wentylację, albo komp stoi w "zamkniętym" miejscu, to i nie ma się co dziwić temperaturze.

Zresztą, tym nie ma sensu się martwić - dopiero przy temperaturze ~75°C można mówić jeszcze nie o niebezpieczeństwie uszkodzenia procesora, ale na pewno o szybkim zużywaniu się go. Ale to już się trzeba (przy prawidłowo założonym chłodzeniu) bardzo postarać, żeby tyle osiągnąć...

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post