Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.04.2008, 14:21   #29
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez prometeusz Podgląd Wiadomości
wiec nad czym sie Kris zastanawiasz - debica Cie nie zabije a bedzie pewnie najtansza
ja bym sie nawet nie zastanawial
sama to może go nie zabije

ale z autem to ... inna śpiewka

P.S.
w miniaku mam yoko a539 drogie jak cholera (choć jest to pojęcie względne), drogi trzymają się zaj... i są równo z obrysem nadkoli, bo poza karoserę wystają. A co do trzymania to wszystko zależy jak i na jakiej nawierzchni jeździsz.

mam jeszcze 16" bridgestone turanza er300 i też się świetnie na nich prowadzi