Cytat:
Napisany przez Berion
Jeśli PS2 nie rozpozna nośnika wyświetli "czerwoną chmurkę":
http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/PS2kopiowaniedvd/
Jeśli wejdziesz do browsera i dopiero wtedy włożysz płytę to pojawi się napis "reading disc". Jeśli płyta pomyślnie przejdzie weryfikację to się pojawi jej ikonka.
Jeśli nie masz memorek, dysku, ani płyty w napędzie to będzie zamiast tych ikonek napis. "NO DATA".
Jeśli masz włożoną kartę pamięci i do niej wejdziesz, a nie masz zapisanych żadnych save'ów to wyświetli się komunikat "There is no data".
Zajrzyj zresztą sobie do instrukcji obsługi konsoli... Swojej mi się nie chce teraz włączać, aby sprawdzić to co powyżej napisałem.
|
Nie posiadam instrukcji obsługi. Nie mam takze włozonej karty pamięci. Napisze jeszcze raz po kolei jak robie.
1. Sposób :
Włączam konslole ( na ekranie telewizora blysk przy wlaczeniu konsoli i ciemnosc) a nastepnie wkladam plyte i to samo wiec naciskam reset noi wtedy konsloa sie uruchamia , najpierw pojawia sie napis sony ps2 czy cos takiego a potem system configuration i browser wiec wybieram browser, a nastpenie czekam jakies 5-10 sekund i pojawia sie ten komunikat 'there is no data)
2. Sposób
Włączam konslole ( na ekranie telewizora blysk przy wlaczeniu konsoli i ciemnosc) a nastepnie naciskam reset noi wtedy konsloa sie uruchamia , najpierw pojawia sie napis sony ps2 czy cos takiego a potem system configuration i browser wiec wiec wkladam plytke i wybieram browser, a nastpenie czekam jakies 5-10 sekund i pojawia sie ten komunikat 'there is no data)
Macie jakies pomysly jak to naprawic?