Cytat:
MAD__ (26-04-2001 19:47):
Martinez .....jak nie znasz odpowiedzi to lepiej nic nie pisz lam jest duzo w necie , nikt cie o zdanie nie pyta .Nabijac sie mozesz z jakiegos frajera zle trafiles koles , mysle ze te posty czytaja ludzie na poziomie i nie chca twoich dowcipow , Czekam na powazna odpowiedz
|
.................................................. ................................................
Nic dodać - nic ująć. Słoma z butów wystaje, aż miło popatrzeć.
gazor - wyręczyłeś mnie w odpowiedzi, ale pozwolisz że jednak zripostuję.
"...nabijać się możesz z frajera..." - jesteś frajer - inaczej nie zadawałbyś takich głupich pytań.
"...posty czytaja ludzie na poziomie..." - właśnie czytają to ludzie na poziomie. I jak widzą takie pytania, to albo nie odpowiadają, albo kwitują cynicznym docinkiem - w formie żartu z lekką domieszką złośliwości.
"...zle trafiles koles..." - moi "kolesie" to nie frajerzy - także nie jestem twoim kolesiem.
"...lam jest duzo w necie..." - tak - a ty jesteś zdecydowanie jedną z nich. I dodam jeszcze że lamerem nie jest początkujący użytkownik komputera, tylko łoś który ma o sobie wysokie mniemanie, a w rzeczywistości jest strasznym deklem.
"...jak nie znasz odpowiedzi..." - a co byś chciał ? Żeby podać ci wszystko na talerzu ? Wielki pan MAD_ ma kaprys - pstryk - i dawać mi tu cały spis i to szybko.
"...Czekam na powazna odpowiedz..." - i to właśnie była poważna odpowiedź na twoje głupie pytanie.
Zastanów się głąbie co w ogóle piszesz - wypisujesz bzdury i liczysz na poważną odpowiedź ?!?
Gdybyś był bardziej rozgarnięty to zajrzałbyś chociaż do helpa w ClonieCD. W zakładce hardware - tam byś znalazł częściowo odpowiedź. Ale widać to wykracza poza twój poziom intelektualny.
Zmień ksywkę - ty nie jesteś MAD_ - jesteś DAUN_
gazor - dzięki.
pozdrawiam wszystkich DAUN_ 'ów