Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.04.2008, 20:38   #1
tom-as
Zamyślony

Data rejestracji: 21.01.2006
tom-as niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Zrywanie sesji (?) / wywalanie z for

a wiec problem wygląda tak, ze co chwile zostaje wywalony z for wszelakich i wielkiej części stron gdzie trzeba sie logować.

nie wiem czego to wina... na pierwszy (o ironio) ogień poszedł Firefox... popatrzyłem tu i tam i dalej nie wiedziałem... odpaliłem Opere... i na szczęście (dla foxa) Opera zachowuje się podobnie :-/ wiec przeglądarki odpadają. Więc chyba wina by leżała po stronie Viśty. Odpaliłem XPka... to samo... czyli systemy niby ok... przeglądarki tez... (teoretycznie).
Kiedyś działało bez problemu a od jakiegoś czasu zaczyn asie właśnie tak to kaszanic a naprawdę nigdzie i w niczym nie dłubałem by coś pozmieniać. Ludzie w tej sieci pod którą jestem podpięty niby nie mają takiego problemu. Ja mam jeszcze routera.. ale wcześniej było wsio ok.

wie ktoc o co cho z tym?

tak z ciekawości.. kiedys po zalogowaniu na jakies tam forum byl w pasku adresu po prostu.. adres.... teraz w adresie jest jeszcze sid
http:// jakas.tam.strona/index.php?sid=87463284723846723648234678 (liczba przypadkowa)

wygladało by to, ze 'ciasteczka' coś swiruja... tylko, ze ja nic nie zmieniałem w ustawieniach nigdzie... nawet na świeżym systemie z świeżo ściągniętym foxem w defaultowych ustawieniach sie coś takiego dzieje

nie mam na to pomysłu już :-/

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online