Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.04.2008, 09:48   #6681
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Troche stara wiadomość, ale dziś zobaczyłem i sie wkurzyłem:
http://www.sport.pl/sport/1,65025,5129807.html

Mecze Euro2008, w tym naszej reprezentacji, będą tylko w Polsacie.
Ja nie mam polsatu!!!
Nie jestem wielkim fanem piłki, ale występ naszych chciałbym obejrzeć!

Nie rozumiem w ogóle po cholere TVP ma sie dogadywać z Polsatem? Solorz kupił sobie monopol czy jak? Przecież reprezentacja jest państwowa.. to czemu panstwowa stacja nie ma prawa transmisji ?
Powinno być ustawowo że TVP zawsze ma prawo i już!

No i sobie nie obejrzę.. bo mam N i nie kupie polsatu tylko na pare dni mistrzostw...
A żeby obejrzeć z nadajników naziemnych musiałbym mieć wieżę chyba (mam maszt ze wzmacniaczami i gó**o - oglądać sie nie da)

edit:
moze sobie kupie coś takiego przynajmniej odpada problem ustawiania anteny.
http://www.allegro.pl/item344899329_..._gwarancj.html
przeczytałem troche na elektrodzie i sie okazuje ze w Lublinie są aż 3 nadajniki i każdy nadaje co innego - więc podejrzewam że moje anteny siatkowe nie dają rady (do nadajników blisko ale mieszkam w dole)
to niech sobie te prawa kupia!

a, ze urbanski jest de.bi.lem to zaspal...
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post