Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
poweik krotko: OK!
jest skromnie ale szykownie... to juz nie tani bazar - to wystroj z koncepcja i konsekwencja
zmienilybym (a jakze) nastepujace rzeczy - 'welcome' nie powinno migac - w dzisiejszych czasach juz sie nie robi takich animacji - statyka jest bardziej elegancka
linki - te podkreslone po lewej stronie - w przyszlosci zastapilbym jakimis obrazkami - choc to co jest teraz moze byc (chodzi mi o obrazki z napiszem a nie piktogramy)
czcionke w newsach bym troche pogrubil i zwiekszyl odstep midzy literami i wierszami - teraz sa one troche zbyt 'spaghetii'...
kolorystuka jest suuuper! pomyslowa i mnie przynajmniej chwyta za serce
send me an email - dalbym to na dol - taki jest zwyczaj ze kontakt z adminem jest na dole strony - ale to szczegol
i i jeszcze jedno = przy kozystaniu z clipartow - a na tym poziomie jest to nieuniknione - nalezy za wszelka cene trzymac sie jednego stylu - jesli 'new' ma taki rysunkowy styl to ta kopertka tez powinna byc (pomaranczowa i 'rysunkowa')
ale poprawa jest WIELKA
GRATULUJE wytrwalosci i postepow!
|
dzieki Sid - Twoje odpowiedzi zawsze sa bardzoprzydatne...
e-mail - jak na dol to go nie bedzie widac... ale pomysle jak to zmotac
new - mam jeszcze cos na zmiane wiec tez nad tym pomysle...
buttony zamiast napisow - rewalacja ... juz mysle jak to zrobic
gify... ciezko o dobre gify... widzialem juz chyba ze 100 stron z gifami i nadal szukam odpowiednich (ciezko je utrzymac w jednym stylu)
ps. caly czas pracuje nad stronka...
a jak sie FORUM PODOBA?