Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.04.2008, 23:39   #13630
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
No to i ja postanowiłem napić się...

esencji...

Prawie jak bimber, tylko trochę octem zajeżdża

IMPREZKA ON-LINE (tylko powyzej 18 lat)-allmoust_like_bimber_1.jpg

Żeby nie było, że się za szybko imprezka skończy, to mam tego więcej:

IMPREZKA ON-LINE (tylko powyzej 18 lat)-allmoust_like_bimber_2.jpg

Nie ma to jak dobra zabawa w Zachlajkach...

IMPREZKA ON-LINE (tylko powyzej 18 lat)-allmoust_like_bimber_3.jpg

Ostatnio zmieniany przez Jarson : 24.04.2008 o godz. 23:42
Jarson jest offline