HE HE HE Synka to znajdz w twojej rodzinie ! Na codzien to ty jestes wyjatkiem , praktycznie nie ma zdania bez obelgi umiesz ty pisac jakos przyzwoicie ?
"Nie pajacuj na forum - czy serio myślisz że ktoś Ci poda liste CD-ROMów które czytają subkody ? Na chooolere Ci to ?"
Czlowieku ja nie pytam o subkody tylko subkanaly no ale jak ktos nie umie czytac to co zrobie .

(przeciez nie bede cie uczyl czytac)
A pytania moge sobie zadawac jakie chce , twoja opinia mnie tyle obchodzi co zeszloroczny snieg.
Inteligencje ujemna to ty masz ...przypatrz sie swoim wypowiedziom wszedzie pelno bluzg , pustych slow , wyglada na to ze masz usta pelne piany ze wscieklosci wyluzuj sie , opanuj sie , dobrze sie bawie czytajac te twoje wypociny. Jestes jakis niedowartosciowany w realu i tym sposobem chcesz sobie dodac pewnosci siebie to twoj problem .
Zauwazylem ze nie przeczytales uwaznie mojej odpowiedzi dalej rzucasz miesem a normalnej odpowiedzi na pytanie nie ma, a moze ty tylko umiesz bluzgac i wyzywac bo innych cech "pozytywnych" u ciebie nie widze wiec wysil swoj umysl na cos innego niz brukowe slownictwo. Skoro nie potrafisz na nie odpowiedziec to napisz normalnie "nie znam odpowiedzi na to pytanie" a nie sciemniaj .
Czyli wolnosc slowa uznajesz za bzdet teraz wiem na jakim poziomie umyslowym egzystujesz mniej niz zero. ło wielki gazer to sie kojarzy z wiekim g..... oczywiscie nie znize sie do twojego poziomu , nizej niz ty to nie mozna upasc.
Bede pisal co mi sie bedzie podobalo a ty hm....mozesz sobie juz stad isc nikt nie potrzebuje takiego jak ty , bez kultury o wulgarnym jezyku, nie potrafiacy odpowiedziec na pytanie.