Najpierw do CDwriter20 - święte słowa. Tu chodzi o to, że obraził martineza, a tego sie nie robi.
I słuchaj MAD_ zanim zaczniesz czytać to Ci coś powiem - miesem trzeba umieć sie posługiwać.
Wiesz, jednak jesteś DAUN i tyle. A teraz do rzeczy:
Mi się wydaje, że Subkody to to samo co SUB kanały. Ale jeśli napisze tu jakaś wiarygodna osoba (martinez, berserek, jester, konlin, Misiek4,JJ, cdwriter20 ....) że to nie to samo, to przyznam Ci racje.
Fakt - pytania zadajesz jakie chcesz - to Ty se robisz siare nie ja.
Inteligencji ujemnej nie mam, choćby dla tego że w TESTACH MENSY ma IQ wychodziło mi od 132-148 (różnie bywało). To chyba nie jest zły wynik ?
Dobrze się bawisz czytając moje posty - cała przyjemność po mojej strony. A to że pisze wulgarnie to wyłącznie Twoja zasługa - chce uplastycznić ten teks, a pozatym nie umiem inaczej tego wyrazić że jesteś poj...ny.
A moje posty nie były, nie są, i nie będą obrażać innych - chyba że przemądzżałych lamerów (np. MAD_).
A to że nie wiesz jak się pisze gówno (przepraszam za te brzydkie i wulgarne słowo) i je cenzurujesz kropkami (g....) to nie mój problem. I nie udawaj że na codzień nie klniesz, lub przynajmniej od czasu do czasu se nie zaklniesz.
A teraz moja odpowiedz na Twoje podupczone pytanie: otóż Actima 48MAX czyta subkanały.
I myśle że obecnie trudno zanleźć CD-ROM który tych sub kanałów nie czyta. Teraz to już chyba standard (A MOŻE ISĘ MYLE

) Oczywiście, moge sie mylić.
Pozdrawiam Inteligentnych przez duże "I".
Gazor.
P.S. Szkoda czasu z tobą gadać. Mam predyspozycje do bycia psychologiem, i wyczuwam w Twoim piśmie to, że bardzo wysoko się cenisz. Twoje pismo mam charakter osoby w wieku 15 lat, o IQ=ok 85-115. Nie umisz żartować - Twoj pierwszy post do martineza odnośnie papieroska miał być w Twoim założeniu swoistym żartem. Wyszło na to, że go obraziłeś. reszte dopisz sam, ale nie licz na mój odzew.