Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.05.2008, 03:29   #21
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
nie wiem jak skladajacy kompa, ale ja przed swoimi zabawkami zawsze spedzalem wiele godzin dziennie
dlatego za najwazniejsze (nie zartuje!) elementy uwazam myszke, klawiature, monitor i fotel - ostatni nawet nie zostal wspomniany, ale ok, nie o tym topic
zas pozostale potraktowane po macoszemu
pamietaj, ze czy system bedzie sie uruchamial 34 czy 37 sekund nie ma praktycznego znaczenia
ale na monitor bedziesz patrzyl setki godzin, klawiature wcisniesz tysiace razy a myszke przesuniesz miliony razy - to musi byc wygodne! ja polecam Logitechy w przypadku peryferii, myszki A4tech to nieporozumienie

no i rada praktyczna - jezeli filmy bedziesz czesto ogladal, rozwaz myszke bezprzewodowa dzialajaca na BT lub radiu 2,4GHz - dzialaja do 10 metrow zamiast 1m w przypadku standardow bezprzewodowych dzieki czemu mozesz sterowac odtarzaczem siedzac na kanapie

Ostatnio zmieniany przez nimal : 07.05.2008 o godz. 03:32
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post