|
widze, ze niektorzy maja wielki problem ze zrozumieniem lub jak kto woli z dostrzezeniem, ze kosciol katolicki w polsce po upadku komuny zrobil sie mafia a nie ostoja moralnosci a tym bardziej prawosci.
ksieza niestety biora ile wlezie, BEZ ZACHAMOWANIA za wszystko, za byle *******e. tylko nie piszcie mi znowu o dekorowaniu kosciola na komunie bo to i tak nie oni za to placa a koszty sa nieadekwatne do wyniku.
ksiezom sie nalezy?moze i tak ale nie tyle co maja. NIE, NIE SA TO ODOSOBNIONE PRZYPADKI! agusiu kochana przejdz sie po parafiach jakimi furami sie bujaja tak bronieni przez ciebie "wspaniali" ludzi, wez ich posledz w piatki i w soboty, w paru miastach, pare parafii
uwierz mi, ze bedziesz w szoku, lub przestaniesz bardzo szybko to robic. zobaczysz wtedy hazard, alkohol i dziwki, narkotyki pewnie tez sie trafia aczkolwiek nie musza
jesli nie chcesz tego zrobic to po prostu zamilcz, w kwestii, ze taka jest mniejszosc bo to prawda nie jest
wszystko jest ukrywane, nie tylko u nas, wystarczy zobaczyc na watykan, coprawda oni cos probuja zmienic ale slabo im idzie.
kiedys wiezacy, zmienilem zdanie jak zobaczylem na wlasne oczy (nie z gazet i tv!dlatego polecam to tez tobie) co robia ksieza. to maja byc sludzy bozy? to ja nie chce w tym bagnie siedziec
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ -- 100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
|