Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.05.2008, 07:19   #163
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez SpeedFreaK Podgląd Wiadomości
Niby wszystko si, a jednak nie

Nie chodzę, nie rzucam na tace, jest ok... prawie, a prawie jak wiemy robi wielką różnice.

Budżet państwa to nasze, podatników pieniądze. Jak nasze, to MOJE też (w końcu płace państwu ten haracz pod wieloma postaciami ). Ja sobie nie życze, żeby z budżetu dofinansowywać najbogatszą instytucje w kraju (KK) i jakiekolwiek inne kościoły czy organizacje religijne- niech sobie członkowie tych organizacji je finansują.
A ja sobie nie życzę finansowania prywatnych stacji telewizyjnych z moich pieniędzy.

Nie życzę sobie też dotacji dla partii politycznych, ale mogę sobie, bo partia, która wygrała szczyci się tym, że nie brała pieniędzy...bo nie mogła, nie będąc partią polityczną , przed wyborami głośno szczekali o zniesieniu dofinansowania pp, a co teraz jest? każdy widzi - nic.

Jest wśród księży trochę zboczylasów, jeszcze więcej chciwych, ale stanowią tylko jakiś odsetek, wiem rzucają się w oczy, w przeciwieństwie do tych co bezinteresownie czynią dobro.

Niektórzy tu jednak wiedzą lepiej (z racjonalista.pl? ) i każą innym coś udowadniać.

Co do zdjęć plebanii - w Watykanie jest największa, sfotografować.

Lewaki grają znowu na nutę antyklerykalną, a niektórym ta nuta ładnie brzmi.

Mnie ta dyskusja nie wnerwia tak jak niektórych, ja po prostu bardzo dobrze wiem o co chodzi, to się z domu wynosi, więc łatwo poznać kto z jakiego domu...

Zmartwię jednak wrogów Kościoła - ponad 2000 lat nikt nie dał mu rady i wam się nie uda, szkoda życia.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post