Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.05.2008, 11:52   #177
romanesco
Guru

Data rejestracji: 01.08.2007
romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Qbi@k Podgląd Wiadomości
A Onet to sobie mozna Nawet uzywa sie juz okreslenia "komenatrze jak na Onecie"
Czyżby na Onecie produkowała się większość niewierzących
Nie wiem, być może. Takie komentarze spotkać można nie tylko na tym portalu
Cytat:
"Każdy się boi, żeby nie zostać wyśmianym. Lepiej udawać, że się nie wierzy, niż przyznać się do tego otwarcie."

Tu juz przesadzasz. [...]
Nie przesadzam. Taka niestety generalnie jest smutna prawda. Jesteś jeszcze młodym człowiekiem i jeszcze dużo musisz w życiu przejść, żeby wydawać takie sądy Kiedy ja chodziłem do szkoły, a było to dawno temu, takich rzeczy nie było.
Cytat:
Za duzo sie w TV naogladales programow o msciwych gimnazalistach. Mielismy tez jednego Swiadka Jehowy i nikt nigdy mu zlego slowa nie powiedzial o tym w co wierzy. Nadal widze sie ze stara klasa i kazdy pozostal przy swoich przekonaniach. Dwie osoby tylko teraz deklaruja sie jako ateisci (wczesniej agnostycy)
Nie muszę oglądać telewizji, żeby wiedzieć takie rzeczy. Żyję na tym świecie już dość długo i niejedno w życiu widziałem i słyszałem.
romanesco jest offline   Odpowiedz cytując ten post