Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.01.2003, 06:02   #10
Martin_TP
Kitty loves Agit! =^_^=

Data rejestracji: 25.11.2002
Martin_TP zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
jaka tam kurcze 'cena stosowniejsza' verbatim pastel w pudelku kosztuje u mnie 1.49... to jest chyba nieduzo?
platinum BEZ pudelka 75gr... doliczyc koszt slima i wyjdzie na 20gr roznicy

co do roznicy klas- tez bym jakos nie przesadzal... klase wyzej stoja Kodaki Gold, czy Maxwell'e... a platinum od Riteka (te 40x) do tej pory na WSES daja bledy <10... (a nagralem je 4 miechy temu)
Mialem tutaj na mysli Verbatimy ale nie te "zwykle" tylko te lepsze.. czyli Metal AZO i Super AZO, a tutaj roznica w cenie jest wyzsza. Co do Kodaka etc. to sie jak najbardziej zgodze, to sa naprawde swietne plyty, z watstwa zlota etc. i spokojnie 100 lat to wytrzyma U mnie platinium akruat jest po 99 gr (podrozaly z 92 na 99 ). Verbatimow jest jak na lekarstwo Ale ostatnio widzialem V. Data Live (Extra Protection Surface) 40x od CMC - za 1.30 w folii, w slimie zas po 1.60 do 1.80. Litka akurat nie mam wiec WSES odpada i testy moge tylko Nero CD Speed porobic. Na platinium sie przejechalem.. i zwatpilem w te plyty... wychodzi ze Multispeedy sa do kitu, wczesniejsze 40x byly swietne, 48x tez dosc dobre.. ale multispeed tragedia, dosc niedorobione plyty (co golym okiem bylo widac ). Aa.. ciekawie wogole na nich wychodzi test zapisu z CD Speed .. rozpedza tak do 38x.. i pstryk spada do poziomu 24x pod koniec nosnika. Palac na 32x pojawiaja sie tez zolte kwadraciki... moze na 24x sie przezucic.. ale to juz bzdura by byla i trzeba zmienic plyty, nie po to ma sie szybka wypalarke za grube pieniadze by palic na 24x... uff..sie troszke rozpisalem ^_^ .. pora spac.. juz ranek sie zbliza
Martin_TP jest offline