Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.01.2003, 10:56   #19
artoor
Forumator

Data rejestracji: 21.11.2001
artoor zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Re: Hmm

Cytat:
wolander napisa***322;(a)
Tak czytam co piszecie i sprawdziłem swój bios ver. 1.07 i taka mam od zakupu w sklepie. Czy radzicie zmiane na 1.06 (jeżeli jest to wogóle mozliwe)??/
Słuchaj Przyajcielu. Musisz sobie zadac jedno bardzo wazne pytanie. Czy cos z tym biosem jest nie tak?? Czy nagra nie chce Ci palic plytek, lub pali je niepoprawnie?? To sa rzeczy istotne, bo skoro dziala wszystko dobrze, to po co to zmieniac?? Jedynym plusem chyba bedzie (o ile sie nie myle) fakt, ze przy nagrywaniu bedzie Ci migac dioda nagrywajaca, a nie jak dotychczas (jak sadze) dioda odczytujaca Kiedys experymentowalem z biosem 1.07 i 1.08 i mnie ten szczegol wpienial, ale teraz widze ze to byl maly szczegol. Wiem jedno. Nie bylo mi latwo wrocic do biosu pierwotnego - 1.06. Chcesz to probuj, ale powtarzam z wyzszego biosu trudno jest przejsc na 1.06 i ja osobiscie sie niezle napocilem przy powrocie. Hmmm... Powroty sa trudne

Pozdrawiam
artoor

/ Konfucjusz /
artoor jest offline