Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.04.2001, 16:45   #16
MAD__
Nowy na forum

Data rejestracji: 19.07.2000
MAD__ w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
I znowu zaczynasz tekst od wyzwiska , ty sie tego juz nie oduczysz.No ale to nie moj problem.
O inteligencji moge napisac to samo ze np: mam w testach tych i tych takie a takie wyniki , to sa tylko suche liczby ladnie wygladajace na "papierze" .Ciekawe czy w realu tez tak kazdemu mowisz ile masz inteligencji no i jak sie okaze ze ten ktos ma mniej to co, tez mu fundujesz takie obelgi ("ujemną inteligencje"). Skoro masz niba taka wysoko inteligencje to czemu sie z nia tak obnosisz . Po co wypisujesz te liczby chcesz sie pochwalic mi czy calemu forum ile masz IQ ?.
Skoro nie umiesz znalezc zastepczych slow na wulgaryzmy ktorymi sie poslugujesz to nie wiem czy jestes taki inteligentny .

Cd. do mojego pytania : dlatego pytam o ta liste bo sa CD-romy na rynku ktore rzekomo czytaja Subkanaly(Subkody) , a to dlatego rzekomo bo w testach na roznych serwisach poswieconych CDRW lub sprzetowych posiadaja zalete czytana tychze Subkanalow. W praktyce jest tak ze identyczny model z identycznym biosem nie czyta Subkanalow a po drugie nie jest kompatybilny z CloneCD.

Mozesz miec predyspozycje do czego tylko tam chcesz byc osobicie mam to daleko.
Po pierwsze jak mozesz cokolwiek wyczuwac , zlapales mnie za reke albo bylem u ciebie z wizyta (u psychologa ). Co najwyzej to mozesz wywnioskowac lub domniemywac z "charakteru" mojego pisma jaki jestem.Wiec cos u ciebie z ta inteligencja nie jest wesolo (czyzby przechwalki).
Po drugie wcale nie mam o sobie wysokiego mniemania ze niby ja to wielki ktos tam a inni sa maluczcy lub mniej wazni.
Po trzecie nic nie wiesz o mnie i nigdy sie nie dowiesz wiec nawet nie staraj sie probowac okreslac mojego wieku lub inteligencji .Poza tym czlowiek z inteligencja ponad srednia (za jakiegos sie podajesz) nie stara sie okreslac inteligencji kogos innego , jesli mu nie odowiada w ogole z nim nie rozmawia , no a ty prowadzisz ze mna rozmowe nasycona slowami nie godnymi czlowieka z twoja inteligencja. Wnioski wyciagnij sam.
Po czwarte martinez sobie ze mnie swoiscie zakpil swoim postem a wcale go o to nie prosilem.Skoro uwazal moj post az tak glupawy to czemu sie znizyl do mojego poziomu i napisal cos takiego.

P.S. Ten post (pierwszy przyp.) byl pisany pozno w nocy w dodatku troche mi sie spieszylo i wcale nie liczylem na jakakolwiek odpowiedz . A na pewno nie na kpine z czyjejs strony.
MAD__ jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online