Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.05.2008, 18:28   #10
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Ed - wiem, że można myć bo sam myłem. Z nowym zegarkiem nie powinno być problemów, a jeśli to dopiero po otwarciu np przy wymianie baterii.

Miałem na myśli praktyczne odpowiedniki tych metrów. Kiedyś gdzieś widziałem tabele z których jasno wynikało, że o prawdziwej wodoszczelności można mówić dopiero przy 200m. Te 50m to standard, ale za to jak działa na wyobraźnię.

Mydło i detergenty znacznie pogarszają wodoszczelność w sensie, że nie jest tym samym zanurzenie zegarka w szklance z wodą i w szklance z wodą z detergentem.
Gdybyś zanurzył ten zegarek w detergencie i poddał przez jakiś dłuższy czas ciśnieniu 5at które powinien wytrzymać to założę się, że nie przejdzie tej próby.
Jasne, że tak, ale pomijając czy wytrzyma te metry po myciu mydłem, to w przeciwieństwie do chińskich podrób nie zaszkodzi mu nic z normalnego użytkowania. To są naprawdę fajne i dobre zegarki.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post