Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.04.2001, 10:34   #18
gazor.
Gość

Po pierwsze - wyzwisk sie nie oducze i to faktycznie nie Twój problem ale dziś zrobie wyjątek.

Oli ma rację - ale nie ma tam wszystkich modeli (np. nagrywarki nie było a obsługuje wyśmienicie)

Nie chwale sie inteligencja - broniłem się przed Twoimi obelgami jakobym miał "ujemną inteligencje". Moim celem nie było chwalenie sie. A zgodze sie że te testy nie zawsze są wiarygodne, chociaż 5 testów się myli... No nie wiem.
A pewnych rzeczy nie da się ując w inne słowa. Pozatym znam mase ludzi na poziomie którzy co drugie słowo wtracaja ku..wa i inne, może jeszcze wulgraniejsze od moich. Pozatym podał motyw i przeprosiłem wszystkich którzy to czytali.

Kolejna rzecz: faktycznie, nie powinienem Cię przezywać. Za co Cię serdecznie przepraszam. Mimo to miałem swoje powody.

A tu Cię zacytuje "...Poza tym czlowiek z inteligencja ponad srednia (za jakiegos sie podajesz) nie stara sie okreslac inteligencji kogos innego , jesli mu nie odowiada w ogole z nim nie rozmawia , no a ty prowadzisz ze mna rozmowe nasycona slowami nie godnymi czlowieka z twoja inteligencja. Wnioski wyciagnij sam..." - otóż wnionski już wyciągam. Gdzie to jest napisane że nie stara się okreslic inteligencji innego i z nim nie rozmawia. Z całym szacunkiem alo to jest bzdura.

I jeszcze jeden cytat:
"....Po czwarte martinez sobie ze mnie swoiscie zakpil swoim postem a wcale go o to nie prosilem.Skoro uwazal moj post az tak glupawy to czemu sie znizyl do mojego poziomu i napisal cos takiego..."
--- i tu mamy potwierdzenie Twojego wyskoiego mniemania: "sobie z ciebie zakpił", och chyba nie uraził Twojej dumy i godności ? Ty go nie prosiłeś ? Och straszne, doprawdy Ci współczuje. A on się nie zniżył do Twojego poziomu - ludzie są sobie równi a on słusznie sobie zażartował.
"on sobie swoiście sobie ze mnie zakpił" - phi, zakpił, dobre sobie.

To nie usprawiedliwienie że go pisałeś późno w nocy - trzabyło pisać rano. A skoro nie liczyłeś na odpowiedź to poco go pisałeś ?

Pozdrawiam. Gazor

P.S. W tej "kłótni" nie chodzi o głupiawy temat, ale o to, że żle sie wyrażasz o niektórych osobach.
i jeszcze jedno (apropo pierwszego postu po martinezi) oni chcą bardziej jego żartów niż co tematów niektórych osób..
Nie będę już odpisywał (chyba) ponieważ wydaje mi się, że ta kłótnia pozbawiona jest sensu.
Amen.