Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.05.2008, 12:15   #1172
frog
Żabol

Data rejestracji: 27.04.2003
frog niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
@Andrzej no u mnie w Zabrzu juz za 1,1tys bym go mial. Z USA nie mam mozliwosci takze cena taka raczej pozostanie. No ale i tak mam odlozony tys tak liczylem takze nie ma zle. Co do dzwieku no to tak jak mowisz nie mam chyba na co liczyc lepszego ale chodzilo mi tylko o taka tolerancje na DUZE BASSY bo ogolna jakosc wiem ze jest kijowa w aparatach no ale zobaczymy. Chyba nie znajde nic lepszego. Tutaj mnie te parametry ogniskowych i zoom 10x i male wymiary i fajny duzy wyswietlacz wciagnal ;> Powiedz mi tylko bo slyszalem ze malo tam ustawien manual ... ale zdjecie w spei czy czern biel bede mogl w roznych warunakch zrobic i czy lampe bede mogl wylaczac kiedychce w roznych ustawieniach Tak jak mowie np w dyskotekach bo tam czasami lamp nie wlaczam jak jest duzo laserow i innych swiatel i wtedy fajnie wychodza zdjecia. I pytanie co do karty I drugie pytanko jeszcze jaka masz karte ? Bo nie wiem czy brac tego SANDISK ULTRA II czy KINGSTONA CLASS 6. Podono te class6 najszybsze... No i jak mowisz ze masz 8gb to taka tez wezme...

HARDSTYLE IS MY STYLE !!!
frog jest offline   Odpowiedz cytując ten post