Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.05.2008, 11:15   #14101
romanesco
Guru

Data rejestracji: 01.08.2007
romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>romanesco jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Reetou Podgląd Wiadomości
No jasne... Nie jedz jajek, bo to żródło. Nie jedz golonki, bo zalega. Nie pij alkoholu, bo niszczy. Nie pal, bo zatruwa...

Tylko jak mam odpuścić sobie wszystkie przyjemności, to po cholerę długo żyć?
No i dlatego te wszystkie przyjemności "pomagają" nam się szybciej usunąć z tego świata. Taka jest niestety kolej rzeczy i to co jest dobre i smakuje, przeważnie jest w jakimś tam stopniu szkodliwe. Przyzwyczajeń ludzkich się nie zmieni, no chyba że ktoś ma tak silną motywację i wolę, że się opiera tym wszystkim pokusom. Osobiście stosuję dietę, jem dużo dań jarskich. Ze złych nawyków pozostało mi picie dużej ilości kawy i palenie. A i to staram się ograniczać, jak tylko mogę. Kiedyś paliłem prawie dwie paczki fajek dziennie, teraz mieszczę się w niecałej jednej
romanesco jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online