Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.05.2008, 15:00   #137
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez romanesco Podgląd Wiadomości
Jutro ma być do kupienia taki tester:

Załącznik 48004

Ktoś może miał do czynienia z podobnym urządzonkiem
Jak sie sprawdza
mam takie gówienko (wydaje sie ze identyczne), ojciec przywiózł mi to z 1,5 roku temu z niemieckiego Lidla, używam sporadycznie, ale wydaje się byc skuteczne, co prawda nigdy nie robiłem konfrontacja z profesjonalnymi miernikami ale "ogranoleptycznie" wydaje się, iż potrafi wiernie oddać rzeczywisty stan baterii (wyświetlacz ciekłokrystaliczny poziomymi kreseczkami podaje aktualne napięcie baterii)
Jutro w Lidlu/Aldim/Biedronce...-miernik.jpg Jutro w Lidlu/Aldim/Biedronce...-aa-akumulator-naladowany-full.jpg Jutro w Lidlu/Aldim/Biedronce...-aa-full.jpg Jutro w Lidlu/Aldim/Biedronce...-aaa-slaba.jpg Jutro w Lidlu/Aldim/Biedronce...-aa-eneloop.jpg

Ostatnio zmieniany przez czechoj : 22.05.2008 o godz. 15:16
czechoj jest offline   Odpowiedz cytując ten post