Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.05.2008, 20:28   #694
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Jestem cwany bo wszystkiego nauczyłem się bazując na własnym doświadczeniu, ryzyku i studiowaniu forum

Dlatego wiem, że tak można

Poza tym przecież nie tylko ja stanowię o tym forum i nie ja jestem jedynym odpowiadającym

Więc skoro nikt nie odpowiada to albo jest na wakacjach albo mu się nie chce

Jak widać odpowiedzi nie ma, a do odpowiadania zmusić nie można, a ja tylko dywaguję czemu odpowiedź nie pada...

Za to pełno jest natrętów, którzy wciąż zadają głupkowate pytania: no czemu mi nikt nie odpowiada? No czemu?

Odpowiedź pewnie jest prosta...
A forum niech nam żyje wciąż i trwa

Ja nie mam nic przeciwko pytaniom na forum, ale bez przesady

Co chwila ktoś taki wpada i zadaje miliardy pytań o podstawowe rzeczy, które omawiane były tysiące razy...

Oczywiście i to jest dozwolone na forum, ale...

Panowie... trochę inwencji...

Nie wiem jak inni, ale tłumaczenie każdemu z osobna tych samych rzeczy jest nudne, nużące, nadwyrężające, nieobyczajne i kupę innych rzeczy na n...

Ale tak jak napisałem - to moje zdanie i nikt nie musi się z tym zgadzać, jednak..

Jak tak dalej pójdzie, to może na forum miast działów tematycznych wprowadzimy działy z nickami userów

I tam będą mogli pytać o wszystko indywidualnie - a odpowiedzi, choć takie same jak dla wszystkich - będą indywidualizowane pod kątem wysublimowanych preferencji danego użytkownika...

To właściwie brzmiący sens wypowiedzi, a powyższego nie mogę skasować

Więc kto może - to może...