Jestem cwany bo wszystkiego nauczyłem się bazując na własnym doświadczeniu, ryzyku i studiowaniu forum
Dlatego wiem, że tak można
Poza tym przecież nie tylko ja stanowię o tym forum i nie ja jestem jedynym odpowiadającym
Więc skoro nikt nie odpowiada to albo jest na wakacjach albo mu się nie chce
Jak widać odpowiedzi nie ma, a do odpowiadania zmusić nie można, a ja tylko dywaguję czemu odpowiedź nie pada...
Za to pełno jest natrętów, którzy wciąż zadają głupkowate pytania: no czemu mi nikt nie odpowiada? No czemu?
Odpowiedź pewnie jest prosta...
A forum niech nam żyje wciąż i trwa
Ja nie mam nic przeciwko pytaniom na forum, ale bez przesady
Co chwila ktoś taki wpada i zadaje miliardy pytań o podstawowe rzeczy, które omawiane były tysiące razy...
Oczywiście i to jest dozwolone na forum, ale...
Panowie... trochę inwencji...
Nie wiem jak inni, ale tłumaczenie każdemu z osobna tych samych rzeczy jest nudne, nużące, nadwyrężające, nieobyczajne i kupę innych rzeczy na n...
Ale tak jak napisałem - to moje zdanie i nikt nie musi się z tym zgadzać, jednak..
Jak tak dalej pójdzie, to może na forum miast działów tematycznych wprowadzimy działy z nickami userów
I tam będą mogli pytać o wszystko indywidualnie - a odpowiedzi, choć takie same jak dla wszystkich - będą indywidualizowane pod kątem wysublimowanych preferencji danego użytkownika...
To właściwie brzmiący sens wypowiedzi, a powyższego nie mogę skasować
Więc kto może - to może...