Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.05.2008, 17:54   #1
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez adbok Podgląd Wiadomości
Witam
Mam pytanko: Co sadzicie o zakupie na pierwszy samochod (na miasto)
Daewoo Matiz - "prawie jak ten" http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5185223
2001rok
na liczniku 62 000km
Pojemność skokowa: 800 cm3, benzyna, czarny-metalic

serwisowany w ASO, kupiony w polskim salonie, bezwypadkowy, garażowany, zarejestrowany w Polsce

Wyposażenie:

1. szyby (5x przyciemnione) przednich drzwi podnoszone elektrycznie,
2. aluminiowe felgi,
3. wspomaganie kierownicy,
4. kanapa tylna dzielona 1/3 i 2/3,
5. centralny zamek,
6. otwieranie z pilota,
7. immobilaiser,
8. katalizator,
9. autoalarm,
11. radioodtwarzacz CD + sprzet audio
12. dodatkowo komplet opon zimowych z felgami
Matiz zły nie jest, raczej słyszałem wiecej opinii pozytywnych niż negatywnych, tyle tylko ze ten z linka drogo mi sie wydaje....

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online