Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.05.2008, 09:17   #1204
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Superzoomy mają przeważnie EVF - elektroniczny wizjer. Widać na nim dokładnie to co na LCD czyli właściwie 100%.
Inna sprawa, że w wielu modelach jest on zrobiony niedbale i wygląda jak ekran na końcu czarnego tunelu. Na szczęście w panasonikach jest bardzo dobry.

Mój tata nie lubi fotografować z użyciem wyświetlacza LCD. Poza tym wizjer przydaje się w ostrym słońcu. No i pobiera znacznie mniej prądu.
To ok, wiem jak to wygląda, bo mamy w domu pierwszego Panasonica FZ (FZ-20) i tam coś takiego jest. W sumie całkiem przyjemna funckja, choć dla osób, które lubią tradycyjny wizjer, raczej mało przydatna (mi w sumie nigdy się nie zdarzyło, żeby ze względu na jaskrawe słońce nie móc używać tradycyjnego wyświetlacza).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post