No ładnie - dwa dni mnie nie było, a tu taka rozróba.
Panowie - spokojnie.
Wyszła z tego niezła chryja - a tak naprawdę tak być nie musiało.
MAD_ - faktycznie coś jest z tobą nie tak. Takie są przynajmniej moje odczucia. No i jeszcze to, że nawet nie czytasz dokładnie postów.
Mam mianowicie na myśli tekst z mojego postu "...zajrzałbyś chociaż do helpa w ClonieCD.."
Wytłumaczę ci, bo może nie zrozumiałeś - Oli w swojej pomocy do programu CloneCD zamieszcza spis WYBRANYCH cd-rom'ów (a o cd-romy ci chodizło) które obsługują subkanały.
Twój zarzut - "...mogles napisac pod twoim tekstem ze nie znasz odpowiedzi i bylo by jasno..." - patrz j/w. Poza tym częśc sprzętu popularnego na rynku miałem okazję przetestować i wiem, które się nadają do odczytu subkanałów, a które nie.
Twój post :
"Mam pytanie w zasadzie proste krotkie i latwe
Prosze mi podac liste CD-romow czytajacych Sub kanaly"
jest pytaniem i żądaniem.
I dlatego potraktowałem je jako żart.
W moim odczuciu wydało się to pytanie (i żądanie zarazem) śmieszne. Nie uważam się za guru, chociaż zdobyłem "pewną" wiedzę podczas swojego obcowania ze sprzętem.
Uważam że pleciesz co ci ślina na język przyniesie :
"...Czlowieku ja nie pytam o subkody tylko subkanaly no ale jak ktos nie umie czytac to co zrobie ..." - i tak np. mogę ci wytłumaczyć, że SUBcody są to informacje zawarte w SUBkanałach uniemożliwiające skopiowanie programu bez sprzętu i softu które potrafi to obsłużyć.
Także nie powinieneś śmiać z gazora który wykazał się większą wiedzą niż ty.
"...Zapomnieliscie o czyms panuje wolnosc slowa pod kazda postacia...martinez daj sobie na wstrzymanie z tymi zartami..." - sam sobie zaprzeczasz.
"...jakim poziomie umyslowym egzystujesz mniej niz zero. ło wielki gazer to sie kojarzy z wiekim g..... oczywiscie nie znize sie do twojego poziomu , nizej niz ty to nie mozna upasc...." - co to za wypowiedź ? I ty się uważasz za inteligentnego człowieka ?
"...Bede pisal co mi sie bedzie podobalo a ty hm....mozesz sobie juz stad isc nikt nie potrzebuje takiego jak ty , bez kultury o wulgarnym jezyku, nie potrafiacy odpowiedziec na pytanie..." - nie rozpłacz się tylko...
"...dlatego pytam o ta liste bo sa CD-romy na rynku ktore rzekomo czytaja Subkanaly(Subkody) , a to dlatego rzekomo bo w testach na roznych serwisach poswieconych CDRW lub sprzetowych posiadaja zalete czytana tychze Subkanalow. W praktyce jest tak ze identyczny model z identycznym biosem nie czyta Subkanalow a po drugie nie jest kompatybilny z CloneCD..." - to cytat z którgoś z kolei twojego postu - odpowiedź znajduje się w moim drugim i w tym poscie skierowanym do ciebie.
MAD_ - czy cierpisz na kompleks niższości ? A może czujesz że się wygłupiłeś, ale głupio ci się przyznać ?
Nie staram się rozgryźć twojego wieku - dla mnie mozesz mieć nawet 50 lat, ale tym gorzej dla ciebie. Bo jeżeli jesteś jeszcze młody, to masz szansę nauczyć się trochę ogłady i szacunku dla innych.
Bo jak na razie to kiepsko z tobą.
"...Nabijac sie mozesz z jakiegos frajera zle trafiles koles..." - twoja duma tak naprawdę niczym nie uzasadniona - jest śmieszna.
"...Pisalem go w nocy bo mialem swoje powody ..." - lepiej idź spać - to ci wyjdzie na lepsze.
Nie wiem czy potraktujesz poważnie moje słowa - staram ci się pokazać, jakie idiotyzmy wypisujesz.
Twoje posty pozbawione są sensu - obrażasz gazora - tylko to potrafisz ? Masz chłopie klapki na oczach czy co ?
Poczytaj sobie jeszcze raz ten temat od początku - tym razem dokładnie i spokojnie. Jeżeli po przeczytaniu dalej będziesz uważał, że nie zrobiłeś z siebie kretyna, to ja już dziękuję...
Będziesz wtedy musiał zmienić psychiatrę - ten cię okłamuje.
MAD_ - skończyłem. Zastanów się 10 razy zanim coś znowu napiszesz.
gazor - dzięki. Mam nadzieję, że do gościa coś wreszcie dotrze... (ale wątpię).
Konlin - jesteś ok. Ale jak też zaczniesz wypisywać bzdury....
pozdrawiam