Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.05.2008, 21:26   #9
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Tak miedzy nami, tylko nikomu nie powtarzac!
-taka opcja, wyplaty za urop do wykorzystania nalezy sie wylacznie w momencie kiedy pracodawca wywala pracownika na zbity pysk w jednej chwili! Wtedy za niewykorzystany urlop wyplaca ekwiwalent.
W kazdym innym wypadku urlop jest do wykorzystania! Lub sam zaproponuje ekwiwalent - ale pokazcie mi zdrowego na rozumie pracodawce ktory sam pozbawi sie dobrowolnie pieniedzy!
I jedna uwaga - nie wykozystacie uropu do ustawowego terminu - przepada! (bodaj 30 marca nastepnego roku)

Uwaga: sa wyjatki, ale to zalezy od pracodawcy (umowy z nim) lub w wypadku zwolnienia ustawowego bez wykonywania pracy. (nie idziesz do pracy, placa ci za etat, ale i nie mozesz swiadczyc innej pracy)
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post