Dyskusja: SafeLock
Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.01.2003, 16:03   #85
RoX97
Gość

Legeda o SafeLock :]

Przeczytalem wszystkie posty na temat SafeLocka
i tego, ze zabezpieczone nim plytki sa "niekopiowalne",
wiec tym samym zabezpieczony prog nie chodzi bez oryginalnej cd...

No fakt moze i plytki zabezpieczone SafeLockiem sa "niekopiowalne" dla przecietnego uzytkownika (np. dla mnie) a moze nawet dla wiekszosci, tylko, ze po co "probowac wejsc przez zamkniete drzwi kiedy obok jest otwarte okno"

Do posta dolaczam archiwum z plikami zabezpieczonymi SafeLockiem (wersja 0.00.17b oraz 0.00.19), loaderem do kazdej wersji zabezpieczonego pliku, odbezpieczonym plikiem oraz orginalnym (przed zabezpieczeniem)...
Zeby owe zabezpieczone programy dzialaly potrzebujecie pliku "safelock.dll"
z odpowiedniej wersji programu SafeLock oraz windowsa 98 (na xp/2k/nt nie dziala na pewno,
na 95/(ME?) powinno dzialac ale nie sprawdzalem).
(safelock.dll tworzony jest w momecie zabezpieczania pliku exe matoda skryptowania,
nalezy go przegrac (odpowiednia wersje) do katalogow w dolaczonym archiwum)

Archiwum dolaczone do tego posta nie zawiera zadnych czesci programu SafeLock napisanych przez autora programu, tym samym w zaden sposob nie lamie warunkow licencji ww. programu.
Loadery dzialaja TYLKO z zabezpieczonymi plikami dolaczonymi do archiwum.
(no chyba, ze ktos przechsci swoj plik na "safelocked.exe" to powinno tez zadzialac)
NIE SLOZĄ ONE DO NIELEGALNEGO UZYWANIA SAMEGO PROGRAMU SAFELOCK I NIE BEDA Z NIM DZIALAC!
(tym samym post ten nie narusza postanowien z § -8- Regulamiu korzystania z Forum oraz
Grup Dyskusyjnych (NEWS) w serwisie CDRinfo.pl)

ok, mam nadzieje ze moj pierwszy post zainteresuje kogos i rowniez mam nadzieje, ze
nie bedzie to admin z niewyjasnionego powodu usuwajacy moje konto

Musiałem usunąć załącznik ponieważ znalazłem w nim wirusa, w 2 plikach .
Pozdrawiam
ThanatoS

Ostatnio zmieniany przez ThanatoS : 11.01.2003 o godz. 18:18