Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.06.2008, 23:41   #4
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
@- Deckard -

hmmm nie zgodzę sie z tobą taki sam koncert to od ponad 15lat gra Iron i to sie nudzi widziałem 3x w PL i 3x w EU i na marginesie mam bilet do W-wy który z chęcią odsprzedam

a Metallica potrafiła sie odbić po latach SOLD OUT

grają trasę na której nic nie promują tylko grają to co lubią ludzie słuchać (mówię o fanach takiego grania)

jeśli ktoś nie patrzył co grali na poprzednich koncertach tej trasy (nie nalezę do takich) to każdy kawałek wzbudzał zaskoczenie które powalało na kolana

niestety lat mam ile mam i nie dało mi być w `87 na ich pierwszym koncercie w PL gdzie grali materiał z 4 pierwszych płyt (dla mnie tylko te sie liczą)