Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.04.2001, 16:52   #6
martinez
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 17.04.2001
martinez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
rozczarowany (30-04-2001 16:36):
[quoteWidzę, że trochę się przejąłeś moim postem (odniosłem takie wrażenie). Rozumiem Ciebie doskonale. Helpy są po to, aby je czytać. Ja też zanim zacznę zadawać na około pytania sięgam do niego ale musisz przyznać, że niektóre help`y wołaja o pomstę do nieba. Szybciej można coś wydedukować samemu lub dowiedzieć się od kogoś innego na ten temat. No i zapominasz o jednej sprawie helpy są w języku angielskim (większość), a niestety nie każdy go zna...

P.S.

Ksywka "rozczarowany" jest tymczasowa. Tak naprawdę to wołają na mnie "szelki" :-))
[/quote]

Spoko - zajerestruj się - będziesz szybciej miał "premium"

"...Widzę, że trochę się przejąłeś moim postem..." - przejąłem się, to może trochę za dużo powiedziane - ale wydaje mi się, że jesteś tu nowy i po co miałbyś odnieść wrażenie że nie warto o nic tutaj pytać, bo cię zaraz zgnoją i zmieszają z błotem.
Otóż pytaj jak masz problem - po to jest forum. Mam nadzieję że nie będziesz walił postów typu MAD_....
Ale widzę że nie czytałeś helpa do CloneCD - do tego żeby sprawdzić jakie cd-romy przegrywają SUBcody wystarczy żebyś znał dosłownie podstawy (YES, NO itp) języka angielskiego.

pozdrawiam wszystkie szelki
martinez\nGG #755669
martinez jest offline