Cytat:
Napisany przez melag
@seku
Nie źle zdeptaliście murawę na tym koncercie, wiem, bo byłem na stadionie 01.06.08 
|
Nie ja

miałem VIP

murawy nie tykałem
to prawda nagłośnienie szwankowało ale coś zawsze jest nie tak mi to nie przeszkadzało
dlaczego sie uczepiłem Irona a bo każdy tylko porównuje jak to nie było za***iście na koncercie Irona ale tak jak mam możliwość słuchać LIVE czyli 10lat wstecz to koncerty Irona wypadaj blado
bo dajmy ostatni w Chorzowie gdyby nie Nightwish to nie wiem czy by 20tys. ludzi przyszło jeśli ktoś był to zauważył ze po występie Nightwish co najmniej 30% wyszło
a sam zresztą koncert był kiepski ci co zostali chcieli usłyszeć same dobre kawałki a co dostali w zamian 4 pierwsze albumy @ed niestety twoja teoria sie nie sprawdza
i coś sie mi wydaje ze dlatego Iron w tym roku sie nie odwazył na Chorzow bo by miał biede zebrać 30tys.
a na Metallice brakło biletów
@- Deckard - to prawda z AC/DC był rzekomo najlepszy bo mieli za sobą lepszych i zależało im no ale niestety nie było mi dane tam być
@Jabba the Hutt
każdy lubi to co lubi ja jestem zwolennikiem czystego amerykańskiego trashu z początku lat `80 reszta mnie nie rusza
co do Manowar to grają przyzwoicie ale to tak naprawdę pozerzy i te ich teksty ---- NO COMENTS jak bym w niedziele na mszy był ----
a wiec PANOWIE do zobaczenia 17.06.2008 w OSTRAVIE
może tym razem zobaczę po raz pierwszy bo po ostatnim został mi tylko nie skasowany bilet