Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.06.2008, 21:55   #14
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez melag Podgląd Wiadomości
@seku
Nie źle zdeptaliście murawę na tym koncercie, wiem, bo byłem na stadionie 01.06.08
Nie ja miałem VIP murawy nie tykałem

to prawda nagłośnienie szwankowało ale coś zawsze jest nie tak mi to nie przeszkadzało

dlaczego sie uczepiłem Irona a bo każdy tylko porównuje jak to nie było za***iście na koncercie Irona ale tak jak mam możliwość słuchać LIVE czyli 10lat wstecz to koncerty Irona wypadaj blado

bo dajmy ostatni w Chorzowie gdyby nie Nightwish to nie wiem czy by 20tys. ludzi przyszło jeśli ktoś był to zauważył ze po występie Nightwish co najmniej 30% wyszło
a sam zresztą koncert był kiepski ci co zostali chcieli usłyszeć same dobre kawałki a co dostali w zamian 4 pierwsze albumy @ed niestety twoja teoria sie nie sprawdza

i coś sie mi wydaje ze dlatego Iron w tym roku sie nie odwazył na Chorzow bo by miał biede zebrać 30tys.

a na Metallice brakło biletów

@- Deckard - to prawda z AC/DC był rzekomo najlepszy bo mieli za sobą lepszych i zależało im no ale niestety nie było mi dane tam być

@Jabba the Hutt
każdy lubi to co lubi ja jestem zwolennikiem czystego amerykańskiego trashu z początku lat `80 reszta mnie nie rusza

co do Manowar to grają przyzwoicie ale to tak naprawdę pozerzy i te ich teksty ---- NO COMENTS jak bym w niedziele na mszy był ----

a wiec PANOWIE do zobaczenia 17.06.2008 w OSTRAVIE

może tym razem zobaczę po raz pierwszy bo po ostatnim został mi tylko nie skasowany bilet