Dyskusja: DAO czy TAO ?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.01.2003, 00:37   #6
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
danson napisa***322;(a)
Czyli przy wyborze DAO powinna być nieaktywna i automatycznie zaznaczona opcja opcja "Zamknij CD", to mnie wprowadziło w błąd, bo opcja ta jest aktywna. Więc tak jak myślałem, płyty jednosesyjne lepiej jest wypalać w DAO niż w TAO.
W nero mozesz wypalac multisesje w trybie DAO, wtedy powstaje cos na ksztalt "session at once" np z clona czyli kazda sesja nagrana jednym pociagnieciem lasera. DAO to oczywiscie plus subkanaly, ale do niedawna ten tryb w nero cos sie kaszanil, nie wiem jak jest w najnowszych wersjach (czy juz to poprawili), i lubil sie zwieszac pod koniec wypalania. W plytach jednosesyjnych oczywiscie uzywaj DAO, do audio rowniez DAO.