Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.01.2003, 03:03   #5
fido2001
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 24.04.2002
fido2001 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Sprawdzalem wiele plyt... okolo 20 marek, i co mnie bardzo smieszy,takie zwykle tanie plytki jak PRINCO/PRINCO Budget, sa akceptowane ( TYLKO I WYLACZNIE ). Najwazniejesze dla mnie jest bezpieczenstwo odtwarzacza, na innym forum ktos napisal ze podkrecenie laserka skraca zywotnosc, napisal tez mniej wiecej to samo co Ty Janusz, wiec sobie raczej odpuszcze grzebanie w tym DVD, chyba, ze znajde fachowca ktory mi to sam zrobi. Ja po prostu mam dostep ( darmowy ) do setek plyt DVD i chcialbym sobie pokonwertowac do VCD, jak to zreszta robie. Martwi mnie tylko to ze musze sie ograniczac do PRINCO... W Swieta doszla jeszcze jedna sprawa, a mianowicie dokupilem sobie do tego odtwarzacza Amplitunerek PIONEERa, i mam wielka ochote posluchac sobie plytek DTS-AudioCD na pelnym zestawie kolumienek. Niestety, plytki mam nagrane na czarnych Dysanach ktorych SONY tez nie widzi... Do tej pory sluchalem tej muzyki na Yamaszce DVD-S520 ktora czyta wszystko, ale do tego systemu mam podpieta tylko pare glosnikow - co daje tylko STEREO...

Juz prawie bralem sie za rozkrecanie Sony'ego, ale powiem, ze wystraszyles mnie jednym zdaniem : cyt. "...po chwilowym powodzeniu często kończą się klęską " - co kolwiek to nie znaczy...

Niemniej dziekuje za pomoc, bo teraz mam przynajmniej swiadomosc ze MOZNA cos takiego zrobic...