ales sei rozpisal
teraz tak - wbrew temu co myslisz WAZNE jest z jaka predkoscia nagrywasz - im szybciej tym plyta jest nagrywana slabiej - czasem tak slabo ze mozna to interpretowac jako blad lub popracowac lduzej i odczytac prawidlowo - sadze ze plyta nagrales plexem w poblizy predkosci maksymalenj - i stad te zonki
litek i wses za kazdym razem dawaly by podobne odczyty - (blad rzedu 1%) bo tam skan jest prowadzony dokladnie - inna sprawa czy user plexa i yamahy zaufa wynikom liteona... bo niektorzy maja z tym spore problemy
plex ma fatalna korekcje bledow - od czasu modelu 24x ktory byl kompromitujacy firma nie uporala sie z tym
ja cdspeeda uzywam jako testera - jak sa czerwone to plyta do kosza - jak zolte to olewam - choc u mnie zolte pojawiaja sie raz na 30-50 plyt (mam tdk12x do muzy i lg32x do reszty) - jak sa zolte to w tych samych miejscach za drugim razem
polecam wses jesli masz liteona - sam chodze czasem z plytami do kumpla zeby popatrzec na te wykresy
PS po przejzeniu wykresow stwoerdzam ze plyty na pewno byly nagrywane ile fabriken dala