Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.06.2008, 09:02   #28
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Zetoxa Podgląd Wiadomości
mnie już pomału kurvica bierze
czekam na 4 przesyłki z Allegro,
przecież nie ma obowiązku pracy na poczcie
W kwesti tytułu - ktoś kto strajkuje bo prawo mu to daje - nie nazywaj go "bandziorem" - a po drugie odniosłeś to do wszystkich pracowników Poczty Polskiej - a to wielu uczciwych i ciężko pracujących obraża ...

Ja nie mam nic wspólnego z Pocztą Polską - oprócz tego, że jestem ich klientem - i też mam wiele, wielu uwag na temat tej firmy - ale nie wolno ludzi bezpodstawnie obrażać ...

A co do samego strajku - z jednej strony to praca nie taka lekka jak się wydaje - zwłaszcza listonoszy - a jeśli chodzi o podwyżki - według mnie zaproponowano im ZDECYDOWANIE wysoki wzrost pensji - wielu taki by chciało - więc nie rozumiem ich niestety ... ale cóż - co się dziwić, jak ostatnio wiele grup strajkowało i coś tam wywalczyło ... to pracownicy poczty wymyślili, że też wywalczą ... a to, że zapłacimy za to my - klienci - to już mało kto o tym myśli ...

A co do konkurencji - jakoś nie podchodzę do tego tak optymistycznie - znów wejdą firmy zagraniczne i będzie moralny dylemat - polska poczta czy zagraniczna konkurencja ...

Pozdrawiam
ro29

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post