Dyskusja: F1 sezon 2008
Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.06.2008, 16:10   #388
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Reetou Podgląd Wiadomości
Nie wiem, czy niezły... Jest szybki, bo jeździ szybkim samochodem. Ale brak mu tego czegoś... Nie wiem, doświadczenia, kontroli nad sobą.

A ludzie nie przepadają za nim, bo jak typowy angol jest strasznie zarozumiały. Wylewa się to z niego przy każdej okazji... Teraz rozpowiada, że wygra GP Francji - może, ale znając jego dotychczasowe dokonania obstawiam, że zeżrą go nerwy przy starcie z co najwyżej 11 pozycji, popełni (znowu) jakiś błąd i nie dojedzie w ogóle do mety.
A nie.. to już dawno pisałem, że on jest dobry, jak jedzie pierwszy i nikt mu nie przeszkadza. Jak trzeba nawiązać walkę, jechać w trudnych warunkach, to nie daje rady. Tak więc w następnym wyścigu nie daję mu większych szans na wygraną.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post