Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.06.2008, 21:57   #9
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
relatywnie na jednej 640 będziesz miał więcej GB ale jest wolniejsza od HD322HJ a na drugiej można zrobić jak pisał
@Reetou zapas

temp. hmmm... rzecz względna ja mam 2x HD322HJ na tzw."sankach" w 5,25 i temp. w upalny dzień mam 35c(aktualnie 19c)

ja polecam 2xHD322HJ

zastanawia mnie dlaczego wciąż jest przekonanie za Raid0 to niebezpieczeństwo ?
Cytat:
Bezpieczeństwo to raczej nie, bo nie myślę o Raidzie.. Będę to musiał jeszcze przemysleć.
owego czasu miałem raid0 na nforce430 2 lata bez awarii

aktualnie na ICH9R i nie wyobrażam sobie żeby wrócić do pojedynczego dysku