Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.06.2008, 12:18   #572
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez seku Podgląd Wiadomości
znajomy ma ta budę i za 300 to trochę drogo bo daj my na to ze standardowa MB dobry wentylator np. Zalman 9700 nie wchodzi !!!(zresztą dlatego stałem sie jego właścicielem bo musiał kupić mniejszy ) zahacza o zasilacz brakuje jakieś 5cm i to niebieskie podświetlanie jest dobijające w nocy no chyba ze ktoś lubi dyskotekę

maty po 2 miesiącach odpadły trzeba było przykleić taśma dwustronna
drzwiczki sie przestały zamykać tj magnes nie łapie
ogólnie za ta kasę lipa

wspominane drzwiczki są z aluminium anodowanego fajnie wyglądają

reszta wymalowana czarnym połyskiem widać każde linie papilarne

i to bez śrubkowe mocowanie dysków i napędów fajne ale są luzy i dysk drży tak samo napędy
hmm.. to mnie trochę zmartwiłeś, bo w testach bardzo ją chwalili, a z tego, co piszesz, to lipa.. A nie jest to rzecz tania (tzn. u nas, bo w Stanach generalnie jest to obudowa ze średniej półki ~60-80$). Cholera, najlepiej byłoby obejrzeć na żywo, tylko gdzie..

No nic.. będę jeszcze czytał, to jedna z kilku, które sobie zaznaczyłem, jako potencjalny wybór. Choć nie ukrywam, że do tej pory najbardziej przypadła mi do gustu.

Cytat:
zamierzam sobie sprawić coś takiego http://www.allegro.pl/item376669815_...4m_gratis.html
Niezła, ale dla mnie za duża. Choć mam też podobnego Chiefteca zaznaczonego, tylko midi. Nie wiem, czy to ten, a nie mogę teraz porównać, ale wydaje mi się, że tak:

http://www.allegro.pl/item376080936_...er_gratis.html

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post