Cytat:
Napisany przez seku
znajomy ma ta budę i za 300 to trochę drogo bo daj my na to ze standardowa MB dobry wentylator np. Zalman 9700 nie wchodzi !!!(zresztą dlatego stałem sie jego właścicielem bo musiał kupić mniejszy  ) zahacza o zasilacz brakuje jakieś 5cm i to niebieskie podświetlanie jest dobijające w nocy no chyba ze ktoś lubi dyskotekę
maty po 2 miesiącach odpadły trzeba było przykleić taśma dwustronna
drzwiczki sie przestały zamykać tj magnes nie łapie
ogólnie za ta kasę lipa
wspominane drzwiczki są z aluminium anodowanego fajnie wyglądają
reszta wymalowana czarnym połyskiem widać każde linie papilarne
i to bez śrubkowe mocowanie dysków i napędów fajne ale są luzy i dysk drży tak samo napędy
|
hmm.. to mnie trochę zmartwiłeś, bo w testach bardzo ją chwalili, a z tego, co piszesz, to lipa.. A nie jest to rzecz tania (tzn. u nas, bo w Stanach generalnie jest to obudowa ze średniej półki ~60-80$). Cholera, najlepiej byłoby obejrzeć na żywo, tylko gdzie..
No nic.. będę jeszcze czytał, to jedna z kilku, które sobie zaznaczyłem, jako potencjalny wybór. Choć nie ukrywam, że do tej pory najbardziej przypadła mi do gustu.
Niezła, ale dla mnie za duża. Choć mam też podobnego Chiefteca zaznaczonego, tylko midi. Nie wiem, czy to ten, a nie mogę teraz porównać, ale wydaje mi się, że tak:
http://www.allegro.pl/item376080936_...er_gratis.html