Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.06.2008, 12:41   #574
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
@andrzejj9

jeśli chcesz to wieczorkiem mogę zrobić kilka fotek które by cię interesowały tej budy żebyś nie popełnił tego błędu co kumpel a kazałem mu kopic tego CHIEFTEC to sie uparł

kolejnym z mankamentów trzeba mieć ustawiona ją lekko na prawa stronę znaczy przechył bo drzwiczki sie otwierają tylko o kąt 95 do 100 stopni i jeśli jest prosto to sie same kiwają i tacka uderza po nich powinien być jakiś zatrzask co by je trzymał

co do cenny mieszkamy w europie i przestałem zwracać uwagę ile to samo kosztuje w USA bo po co dawać sobie do myślenia ze tam jest taniej
a my płacimy marze kolejnych pośredników

pociesze cię ze w Niemczech sprzed komputerowy jest od 10-20% droższy i nowosci strasznie późno wchodzą na rynek

odnośnie chłodzenia procka to jeśli chcesz O/C w stopniu dużym lub extremalnym to jak mówię duże chłodzenia nie wchodzą ale BOXoew intela jak najbardziej