Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.06.2008, 14:28   #577
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez seku Podgląd Wiadomości
@andrzejj9

jeśli chcesz to wieczorkiem mogę zrobić kilka fotek które by cię interesowały tej budy żebyś nie popełnił tego błędu co kumpel a kazałem mu kopic tego CHIEFTEC to sie uparł

kolejnym z mankamentów trzeba mieć ustawiona ją lekko na prawa stronę znaczy przechył bo drzwiczki sie otwierają tylko o kąt 95 do 100 stopni i jeśli jest prosto to sie same kiwają i tacka uderza po nich powinien być jakiś zatrzask co by je trzymał

co do cenny mieszkamy w europie i przestałem zwracać uwagę ile to samo kosztuje w USA bo po co dawać sobie do myślenia ze tam jest taniej
a my płacimy marze kolejnych pośredników

pociesze cię ze w Niemczech sprzed komputerowy jest od 10-20% droższy i nowosci strasznie późno wchodzą na rynek

odnośnie chłodzenia procka to jeśli chcesz O/C w stopniu dużym lub extremalnym to jak mówię duże chłodzenia nie wchodzą ale BOXoew intela jak najbardziej
Kurde.. z tego i poprzedniego opisu wygląda jakby to był szmelc całkowity..

Za zdjęcia byłbym bardzo wdzięczny, co prawda jest ich trochę na internecie, ale zawsze to inaczej zobaczyć robione 'na codzień', a nie żeby ładnie wyglądało. Jeśli możesz zrób z przodu przy otwartej i zamkniętej klapce, przy włączonym komputerze, żeby było widać te diody (niby zawsze można wyłączyć, ale one też mi się w niej podobały) i w środku, jeśli nie będzie problemem się do niego dostać. Chciałbym zobaczyć, jak wygląda po włożeniu do niej wszystkiego. Wszystkie inne ujęcia też chętnie zobaczę

Ewentualnie jeśli masz cyfrówkę i szybkie łącze, to nakręc też krótki filmik, zobaczyłbym też 'na żywo' jak się prezentuje (na youtube o dziwo, nic nie znalazłem).

Z góry dzięki

Jedno pytanie jeszcze - czy przy tych wszystkich wadach jest ona chociaż cicha, tak jak opisują?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post