Dyskusja: Piłka Nożna
Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.06.2008, 23:12   #1025
januszp
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 11.08.2002
januszp niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Brak woli walki połączona z nieudolnością, brakiem wyszkolenia, brakiem szybkości jednym słowem dno i 5m mułu.

Liczyłem (jak niektórzy tutaj) że nasi rzucą się jak lwy na drugą reprezentacje Chorwacji ***8211; zobaczyłem kolejny odcinek Jasia Fasoli.
Wasilewski (uwielbiam go obserwować) rozwalił trzech Chorwatów, z czego dwóch musiało skorzystać z noszy - rozumiem ***8230; to nie sport dla cnotek niech wiedzą ile gips kosztuje.

Panowie w głowach już mieli plan dnia na jutrzejsze zakupy (gdzieś zarobione ciężko pieniądze trzeba wydać) nie w głowach im było bieganie i ciężkie myślenie odnośnie co zrobić z piłką.
Tak więc jutro zasłużony odpoczynek (nareszcie) śniadanie o 11.00, później zwiedzanie, może jak będą mieli humor rozdadzą kilka autografów***8230;

Polska - najsłabszą drużyna turnieju, nie pasująca do grona finalistów. Rozumiem***8230; liczą się gole i punkty zdobyte w eliminacjach.

Jaka liga taka reprezentacja.

Jaka płaca taka płaca ? - w tym wypadku to powiedzenie absolutnie się nie sprawdza.
Miejsce na ławce rezerwowych w europejskich klubach najwidoczniej większości odpowiada.

Szkoda słów, szkoda nerwów***8230;będą tacy, którzy dalej piętnować sędziego Webb-a i przeliczać co by było gdyby***8230;
Ja wiem jedno: ci panowie (piłkarze) doskonale wypadający w reklamach i przedmeczowych rozmówkach pokazali piłkę na podwórkowym poziomie.
Przegrać nawet wszystkie mecze w grupie można bo taki jest sport ale trzeba trzymać jakiś poziom.

Boruc, Roger po tych trzech meczach łatwo wyrastają na gwiazdy na tle reszty.
Prawdopodobnie gdyby Jasio Morgała grający stale w podwórkowej drużynie WKS Bździe Dolne został powołany do kadry też zrobiłby tam furrore.
januszp jest offline   Odpowiedz cytując ten post