Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.06.2008, 13:23   #588
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Kris Podgląd Wiadomości
Jak Jędruś chcesz, to dziś zrobię fotkę mojego Chiefteca BH-01B-B-B, którego odebrałem w sobotę.

Identyczna jak tu: http://www.arest.pl/showfoto.php?thumb=1&id=6745

Ten Seagate chodzi głośno jak cholera... a Vista grzebie na dysku, grzebie, ch..j wie czego szuka... indeksowanie wyłączyłem, co jeszcze można wypieprzyć, żeby Vista tak nie jechała po dysku?
Jeśli nie problem, to chętnie zobaczę - zwłaszcza jeśli chodzi o wnętrzne obudowy po zamontowaniu wszystkiego, bo o to zawsze najtrudniej, a to w końcu jest najważniejsze.

Czytam jeszcze recenzje płyt, na chipsecie P35 już mam kilka wybranych, nad którymi jeszcze się zastanawiam:

- Asus P5K Pro
- Abit IP35, Abit IP35 Pro
- Foxconn P35A-S
- Gigabyte P35C-DS3R
- DFI LanParty DK P35-T2

(zwłaszcza tą ostatnią często polecają, mi z kolei podoba się Gigabyte ze względu na bardzo dobrą jakość dźwięku z wbudowanej karty))

znalazłem jednak też sporo dobrych opinii na temat płyt na chipsecie p45. Między innymi ASUS P5Q Pro i Deluxe są dobrze opisywane (choć ten drugi jest już raczej zbyt drobi).

Jak sądzicie - warto się w ten chipset pakować?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post