Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.05.2001, 23:08   #23
gAzZzZoR
Kinetic

Data rejestracji: 09.04.2001
gAzZzZoR zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Wstęp: Witam ponownie martinez. Miło Cię znowu czytać.
A ja myślałem że Ty nas tu olałeś i se myślisz: "nie będe sie z nimi sprzeczal" - witam w dyskusji ;-)

Rozwinęcie:
Rozmyślałem tak se dzisiaj o tych wszystkich naszych wypocinach (postach ozcywiście) i doszedłem do wnionsku, że to jest po prostu idiotyczne co coniektórzy tu pisali (w zasadzie chodzi o Mad__a i mnie :-(
Nie wiem czego takie głupoty mi sie chciało pisać a teraz ich już nie skasuje.
I powiedzieć że takimi głupimi postami dałem sie sprowokować i zrobić na durnia.

Wszystko co napisał martinez jest OK. Nie zmienił bym w tym poscie ani literki.

Zakończenie i podsumowanie:
Każdy nawet 50 letni staruszek ma sie okazje jeszcze czegoś nauczyć.
Także dla Mad_a nie jest za późno (wiem, napiszesz że Cięobrzucam mięsem, że jest wolność słowa, że jestem wulgarny etc.) a wiem że i tak zaprzeczysz.

I co do guru: moge tylko ręczyć za siebie że nigdy nie uważałem sie za jakieśtam guru - nikt nie wie wszystkiego i tak martinez jak i Ty kochany Madzie (wiem, napiszesz że nie jesteś moim kochanym Madzikiem ), oraz ja i reszta forum muszą sie ciągle douczać wielu rzeczy które im sie napewno kiedyś przydadzą. Nikt nie wie wszystkiego a to że 99% forum nie napisze Ci odpowiedzi na pytanie o liste cd-romów chociaż wszyscy taką liste znają (może przesadziłem ale zato jest lepszy efekt :-)

Uczymy sie ciągle - nieistotne czy mamy 3 latka czy 50 lat, czy 135 lat i jesteśmy w księdze rekorgów. Uczymy sie przez całe życie i mam nadzieje że wyciągniesz odpowiednie wnionski z tego postu.

Pozdrawiam wszystkich martinezopodobnych, olipodobnych, konlinopodobnycz oraz madopodobnych i resztepodobnych(z góry sory jak o kimś zapomniałem )

P.S. A Mad zastanów sie nawet 20 razy zanim coś napiszesz. A spij conajmniej 9 godzin - zasypiaj przed dobrą nocką.
No Konlin, narazie jesteś spox i okej. Myśle że tak zostanie (sodząc po Twoich odpowiedziach). Powodzenia.
gAzZzZoR jest offline