Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.06.2008, 12:53   #11
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez AleX69 Podgląd Wiadomości
w samochodzie masz prawie wszedzie maty bitumiczne
caly spod i bagarznik jest nimi wylozony ... a niby blacha grubsza niz w obudowie
Mam jednak wrażenie, że wentylatorom w komputerze trochę jeszcze brakuje do silników samochodowych jeśli chodzi o nagrzewanie się i generowany hałas

Choć pewnie już niedługo..

Cytat:
jak kupowales zasilacz za stowe to tez marudziles jak baba
No ale to była poważna sprawa.. W końcu mój poprzedni w obudowie kosztował w przeliczeniu pewnie z 20..

Cytat:
cos kosztem czegos ... na szczescie do wyboru wylozenia mata obudowy pozostawil ci producent
chcesz bezwzglednej ciszy - wyloz mata wyciszajaca

prowizorka to moze byc jak krzywo ja przykleisz lub krzywo dotniesz
piatka z zajec praktyczno technicznych sie tu przydaje
Miałem z ZPT

Cytat:
trudne to nie jest - oczywiscie jak sie ma dociete elemety na wymiar przez producenta
pod odpowiednia obudowe ... moim zdaniem - w dzisiejszych peckach - ciszy nigdy nie za malo

najpierw kup ... sprawdz czy sie grzeje - a ty chcesz dmuchac na zimne
pamietaj - im wiecej wentylatorow tym glosniej
Zawsze dmucham na zimne. Dlatego tak marudzę

A jak kupię to już raczej będzie 'po ptokoch'. Jeśli kupię tego Hush-a, to dodatkowego wentylatora nie założę. Jeśli z kolei kupię innego, a będzie za głośno, to obudowy nie wyciszę (no dobra, ewentualnie mogę założyć maty - chciałbym jednak tego uniknąć). I tak i tak źle, dlatego wybór musi być dobry

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post