Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.06.2008, 22:52   #11
Human
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 06.07.2005
Human zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
coz ja tez lubie jezdzic szybko, i co za problem jechac po obwodnicy trojmiasta 160/h. nie ma pieszych, tiry juz nie moga oficjalnie jezdzic lewym. pieszych brak.
a zagrozenie najwieksze stwarzaja niedzielni kierowcy i nowobogaccy.
jedzie se taki zlamas bmw czy cytryna 406 i szpan sieje. wyjezdza ze zjazdu na obwodnice i od razu na lewy sie laduje i czlowiek po hamulcach.
najwiecej wypadkow wlasnie powoduje zajezdzanie drogi i nagminne nie uzywanie kierunkowskazow.
skad ja mam wiedziec ze on chce mi sie wladowac abym mu w dupe zasadzil. albo tlucze sie 80/h i nagle sie nudzi, gdzie limit jest 110 i wjezdza jak mam nawet te 110 a nie 160. i znow ostre hamowanie.
a po polskich drogach zmora sa slepe jak nietoperz dziadki po 80 lat z babcia, wyjezdza z wiejskiej drogi, bo do kosciola jedzie, nie patrzac czy cos nie nadjedzie. bo po co ustap pierwszenstwa.
jak czytalem wczoraj polska zainstaluje 3x wiecej fotoradarow bo musza 54mln ojro od uni wydac na to by nie stracic. jedyna zmiana ze sla do wlasciciela auta mandat i nie ma punktow bo jak ktos lubi szybko jezdzic i ma szmal to po co ubijac kure znoszaca zlote jajka. niech dalej jezdzi i placi. do tego komputer bedzie wysylal sam mandaty.
wlasciciel firmy w ktorej robie ma mercedesa 3.2 litra. czesto dostaje mandaty za speed, kazdy na sad grodzki, potem papuga lezie i wygrywa sprawy 9/10.
co do rozstawianych smietnikow to moga tak robic bo nie on ci wypisuje a centrala.
wiec to jak fotoradar na kiju.
Human jest offline   Odpowiedz cytując ten post